Molli aka DK06129/2013 Cloud Dancer
Har opnået følgende titler: DKCH, VDHCH og klubchamp KSS

Molli er vores første boston terrier.

Hun er altid glad og klar på at lege, men er også god til at hygge på sofaen om aften. Hun elsker at lege med sin boldt i haven eller det der nu er tilbage af den😄.

Molli er en meget social og tålmodig hunde, som elsker at være sammen med både mennesker og andre hunde. Vi har mange hunde i familien, så hun leger med små og store hunde i hverdagen. Molli er også rigtig god til at være sammen med både voksnen og børn, hun er nysgerrig på at møde nye mennesker, når Mor eller Far har sagt god for dem.

Molli er en meget lærenem lille pige, hun kan godt lide at lære nye tricks Hun vis gerne hendes tricks frem for alle hun møder, især hvis der er en godbid som belønning.

Molli er lidt af en fartbølle. Hvis hendes far tager hans scooter frem, for at køre en tur skal Molli med på trinbrættet. Hvis det er en kold dag, så skal Molli op og sidde umder fars jakken, for Molli skal jo ikke fryse, som han jo siger. Når vi slå græs vil Molli være med, hun elsker bare køretøjer, og sådan ser Molli ud efter en gang græsslåning.

Da jeg går meget op i min hunds sundhed, så er Molli bleven teste for:

Patella luxation (knæ):0/0
Øje: Fri
Hemiverbrae (ryg): Fri
HD (hofter): A/A